Tandartsen vergelijken - vind de beste tandarts - Independer- noodzuurstoftank voor tandartspraktijk bij mij in de buurt 85286 ,Maar dan wil je wel gemakkelijk kunnen zoeken naar tandartspraktijken en goede informatie krijgen. Dit kan bij Independer. Wij helpen je de voor jou beste praktijk te vinden. Alle belangrijke gegevens van de tandartspraktijk hebben wij al voor je verzameld. Daarnaast hebben ruim 43.000 bezoekers een review gegeven over hun tandarts.Tandartspraktijken - Dental ClinicsLaan van Wateringse Veld 120. 2548 CC Den Haag. wateringsevelddentalclinics. Telefoonnummer: 070 - 359 97 74 Spoednummer: 070 - 204 0010 Toon op kaartDeze tandartsenpraktijk krijgt fantastische reviews: 'Ik ...

Voor mijn kroon was ik eerder bij een andere tandarts geweest maar ik voelde mij niet op mijn gemak omdat vooral de hygiëne niet in orde was (erg veel stof op de vloer en chaotische werkplekken). Hierna ben ik op advies naar Tandartsenpraktijk Zuid gegaan in Den Haag en dit was een ware verademing!

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Homepage - www.tandarts.be

www.tandarts.be is de publieke informatieve site van het Verbond der Vlaamse Tandartsen

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Tandartspraktijk | Onafhankelijke vaktitel voor de tandarts

Op de website tandartspraktijk ligt de focus op de praktijk. Wij bieden artikelen, casuïstiek met veel beeld, geaccrediteerde TP Kennistoetsen, e-learning, nieuws en video's.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Tandartspraktijk in mij omgeving - Cylex Nederland

Cylex aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid, volledigheid, kwaliteit of de betrouwbaarheid van deze gegevens. Het merknamen, logo's, afbeeldingen en teksten zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Als u vragen of suggesties voor dit doel hebt, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

WHO: Stel niet-essentieel tandartsbezoek uit, kans op ...

Aug 12, 2020·De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) doet internationaal een oproep om niet-essentiële tandartsbezoeken even uit te stellen. Dat is één van de richtlijnen waar de organisatie mee komt om de ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Tandartspraktijk Zuid-Oost

Zorg voor jou. Het team van Tandartspraktijk Zuidoost wil de mooiste tandheelkunde aanbieden aan zoveel mogelijk mensen in onze buurt. We houden van ons vak en we houden van mensen. We zien onze patiënten graag als gasten en willen u dan ook het liefst zo benaderen. We zijn naast de reguliere kantoortijden ook op zaterdag en een aantal avonden ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein – Amsterdam

Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein. U kunt ons als volgt bereiken: Zieseniskade 20 1017RT Amsterdam Tel:(020) 6255930 Fax:(020) 4220623. ... Aangesloten bij: Ga terug naar de bovenkant van de website. Nieuws.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Deze benodigdheden zijn onmisbaar in je tandartspraktijk ...

Apr 24, 2019·Deze benodigdheden zijn onmisbaar in je tandartspraktijk. Om goed te kunnen werken als tandarts is een onderdeel van wezenlijk belang: dat u comfortabel zit. Verder is het een must om beschikking te hebben over de meest innovatieve materialen. Zo creëer je een prettige situatie waar zowel jijzelf als je patiënt baat bij hebben.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp