Materialen voor zuurstoftoediening - Oosterlengte- zuurstoftankdrager voor onderdelen van het rolstoelliftsysteem ,Voor het toedienen van zuurstof bij cliënten met een kunststof tracheacanule zijn speciale verbindingsstukjes (connectoren) in de handel. Kunststof canules steken wat verder uit in de hals, wat zuurstof toedienen via een tracheotomiemasker minder effectief kan maken. Een voorbeeld is de connector met het ‘elleboogje’ op onderstaand plaatje.Toedieningswijzen van zuurstofVoor het toedienen van zuurstof bij cliënten met een kunstof tracheacanule zijn speciale connectoren in de handel. Kunststof canules steken wat verder uit in de hals waardoor zuurstof toedienen via een tracheotomiemasker minder effectief kan zijn. Een voorbeeld is de connector met het ‘elleboogje’ op onderstaand plaatje. Op het ...Gebruiksaanwijzing cilinderzuurstofsysteem

Voor vragen naar aanleiding van de gebruiksaanwijzing of voor vragen met betrekking tot het gebruik van zuurstof in het algemeen, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Linde. Telefoonnummers klantenservice Voor informatie over de apparatuur, storing en vragen over de aflevering van zuurstof. Tijdens kantooruren: 088 – 3276 355

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Keuzehulp elektrische ondersteuning en …

21-08-2020·Voor het tempo van een voetganger heb je voldoende aan 5 km/uur. Wil je ook met fietsers meerijden, dan heb je meer dan 15 kilometer per uur nodig. Dan kun je beter kijken naar een elektrisch aangedreven handbike (zie keuzehulp elektrische handbikes ).

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Rolstoelonderdelen | Snelle levering | De Zorgoutlet

Voor rolstoel onderdelen bent u aan het juiste adres bij De Zorgoutlet. ... Heeft u een vraag of wilt u informatie over een zorghulpmiddel, neem dan gerust contact met ons op! Van maandag tot en met zondag zijn wij van 9.30 tot 20.30, telefonisch bereikbaar op 036-5258741.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Rolstoel onderdelen - Voor elk merk - Zorg Totaal Winkel

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor 95 van de 100 rolstoelen kunnen wij alle onderdelen leveren. We hoeven u dus niet uit te leggen dat dit ook voor úw rolstoel mogelijk is. Tevens bieden we de mogelijkheid de reparatie voor u uit te voeren. Neem hiervoor contact met ons op. Let op: voor onderdelen gelden andere retourvoorwaarden.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstoffleshouder tbv rolstoel kopen? | Vegro …

U kunt deze handige tas aan de zijkant van uw rolstoel hangen. Hij dient aan de buis van de armlegger bevestigd te worden. De tas is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw sleutels, portemonnee of telefoon. Aan de binnenkant is de tas geplastificeerd waardoor hij waterwerend is. De tas is voorzien van een handige klittenbandsluiting.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstofconcentrators, voor- en nadelen — Longforum

02-07-2019·Dan krijg je het sowieso vergoed, ook de draagbare met flow, ik heb een inogen, met kleine accu en ook grote accu. Thuis de verrijdbare continu zuurstof concentrator, bevalt mij allemaal goed, alleen is de draagbare op slechte dagen nog te zwaar voor idd zo'n wandelin wat op de folder staat, achter de rolstoel lukt wel met zuurstof eraan, afwisselend zitten en lopen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp