Deelprestaties verblijf met overnachting dbc-pakket 2017 ggz- boc cd zuurstofcilinder vervangingskosten grafiek 2017 ,Deelprestaties verblijf met overnachting dbc-pakket 2017 ggz DEELPRESTATIE VERBLIJF A (LICHTE VERZORGINGSGRAAD) Verblijfszorg Deze deelprestatie verblijf is bedoeld voor ggz-patiënten met een lichte verstoring in het psychiatrisch ziektebeeld (psychisch, sociaal en somatisch functioneren), waardoor er eenDBC tarieven 2017 - Universitair Centrum Psychiatrie (UCP)DBC tarieven 2017 - Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) Toelichting: ‘Diagnose Behandeling Combinaties’ (DBC’s) zijn de (landelijke) basis voor declaraties aan patiënten voor zorg die geleverd is door zorgaanbieders in de GGZ. Een DBC bevat (patiëntgerichte) diagnose- enPrijslijst DBC DOT 2017 Prijzen geldig voor zorgproducten ...

Passanten prijslijst 2017 Catharina Ziekenhuis Eindhoven versie 2017 1.1 Prijslijst DBC DOT 2017 Prijzen geldig voor zorgproducten geopend vanaf 1 januari 2017* * De ingangsdatum van de zorgvraag is uiteindelijk bepalend voor het tarief dat in rekening wordt gebracht.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

DBC-regels registratie ggz - 2017 - Nederlandse Zorgautoriteit

Bij het sluiten van een dbc moet de reden van afsluiten worden gegeven. Hierbij moet één van de volgende redenen worden geregistreerd: Code. Beschrijving. 1. Reden voor afsluiten bij patiënt / niet bij behandelaar. 2. Reden voor afsluiten bij behandelaar / om inhoudelijke redenen. 3.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Vaststellen zuiveringsrendement zuiveringsinstallatie ...

Wordt de indicator echter wél aangeleverd, dan gelden bovenstaande regels. In alle gevallen blijft de zorgaanbieder verplicht om de brongegevens voor de indicator te registreren.De NZa bepaalt nog nader hoe de zorgvraagzwaarte van in 2014 en 2015 geopende dbc’s aangeleverd moet worden bij de zorgverzekeraars. Dit op grond van art.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

DBC-regels registratie ggz - 2017 - Nederlandse Zorgautoriteit

De hoofdbehandelaar moet de dbc in dit geval sluiten op de dag van overlijden. Het is niet toegestaan nog activiteiten te registreren na de overlijdensdatum. De patiënt is verhuisd en niet meer bereid is om te reizen voor de behandeling. De patiënt is langdurig niet komen opdagen. De patiënt heeft 365 dagen geen zorg ontvangen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Wondenwijzer - Documenten

Documenten: Evean decubitus protocol 2017, Wondbehandelplan, CBO risicoscorelijst, Braden risicoscore lijst, Aanvraagformulier AD materialen Evean, Beslisboom inzet AD matrassen en kussens, Financiering AD matrassen, Financiering AD zitkussens,

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Dbc-pakket 2018 RZ18a - Nederlandse Zorgautoriteit

Dbc-pakket 2018 RZ18a. Publicatiedatum: 25-04-2017. Geldigheid: 01-01-2018 t/m 31-12-2018. Status: Was geldig. Dit onderwerp bevat de volgende rubrieken. Onderstaande relaties zijn gevonden bij “document”.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp